Options:

Change NOW and ask me HOW

Change NOW and ask me HOW
call me for assist 0133526652 or bukert_89@yahoo.com.my

Tuesday, November 16, 2010

5 kapersky original key 2011 untuk dimenangi |sudubesi.com giveaway|

hahaha...amacam tajuk kat atas...ni gua dapat inform dari  sudubesi.com...masyuk jugakkan..
dia buat koloborasi dengan kaperskyhijau...
so gua dengan muka tak malu cuba2 nak join kontes ni...mane tahu kot-kot dapat free kapersky kan..sape nak bagi dow...
hahahaha...
mak gua kate, rezeki jangan tolak..jadi gua dengan langkah kanan nak cuba nasib..hehehe
so disini gua letak ape yang sepatuknya di letak kat post korang untuk cuba nasib....

ni lagi satu yang kena taruk:WAJIB
"saya mahu pc saya dilindungi oleh kapersky anti virus 2011.Saya juga mahu cool seperti jackie chan dan lee chong wei memusnahkan virus-virus durjana.
menang 5 KAV 2011 ORIGINAL KEY daripada sudubesi.com dan kaperskyhijau.blogspot.com

so... sape2 yang ase2 nak free antivirus, bole cuba..hahahaha
ni syarat2..
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Buat satu entry di blog anda  bertajuk ” 5 kapersky original key 2011 untuk dimenangi |sudubesi.com giveaway| “
2.Copy banner dan ayat-ayat berwarna merah dibawah banner sebagai kandungan post anda.Link back sudubesi.com dan kaperskyhijau.blogspot.com
3.Submit entry anda dengan comment di post ini berserta link penyertaan anda.
4.Tarikh pernyertaan adalah bermula dari 12/11 sehingga 26/11  (2 minggu)
5. 2 Pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan random.org
PENYERTAAN PALING KREATIF
3 Pemenang akan menerima  original kapersky key dari kaperskyhijau
Pemenang dipilih berdasarkan post paling kreatif. Tak kisahlah korang nak buat apa asalkan ada banner,ayat dan link back sudubesi.com dan kaperskyhijau.blogspot.com.

dapat ke tidak gua tak jamin..tapi itulah yang d janji kan oleh 
 sudubesi.com dalam blog beliau....

selamat mencuba okee...


http://sudubesi.com/5-kapersky-original-key-2011-untuk-dimenangi-sudubesi-com-giveaway/

3 comments:

radhiahsyahida said...

hoho.. rajen ngat mu.
sori ah, ak xrajen ane nk join contest2 ni.
jd supporter leh ah :D
all d best cg kert!

Mikaielle said...

Thanks join...semoga berjaya...:-)

gurumusafir said...

hehehehe...
ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...